Le Gadis



Eyqa Razak
Johor Bahru
dua puluh dua
Masscom|UiTM Shah Alam
Founder of Marshelicious

kebahagiaan itu adalah suatu ketenangan




Klik Laju-Laju


floral mask yang ohsemm
Friday, 18 October 2013 | 0 comments
Assalamualaikum

hai uolls. ni cek nak habaq ni.. cehh loghat kedah lah pulak kau ni eyqa. korang pernah dengar mask warna purple? haaa purple? okay firstly aku dengar pun pelik jugak sbb selalunya mask warna putih dgn hitam je. warna hitam pun ngeri je tgk dah mcm orang minyak. haha. tapi,, lepas diperkenalkan satu produk ni..

Ia merupakan sejenis facemask yang mempunyai 7 bahan aktif (Vit A,B3,C,E,Q10, Hyaluronic Acid dan Moisture Complex) yang sangat berkesan untuk menghapuskan bintik hitam dan kotoran degil dalam pori muka. Ia juga dapat mengawal masalah kulit muka yang berminyak dan menyahtoksik wajah supaya free from pimples.

mask yang aku maksudkan ni adalah floral mask berwarna purple. bau dia sedap sebab bau bunga lavender. mmg terasa feeling lah bila lekatkan dekat muka tu. lepas tanggalkan mask tu kulit rasa flawless je. segar dan yang penting floral mask ni dia tanggalkan white/blackhead yang degil melekat kat muka kita tu.

nampak tak benda tu penting. okay mulanya aku tak percaya dengan benda ni, tapi lepas try mmg ohsemm sangat okay. dahla bau dia cool2 je pstu muka pun rasa segar bugarr.. so kalau lepas ni nak keluar kalau tak pakai fondation pun dah tak payah risau.

ramai blogger yang dah try floral mask ni, alhamdulillah semua respond yang positif. so takdelah risau kalau produk ni tak elok. tambahan produk ni takde mengandungi bahan-bahan kimia yang dilarang. floral mask mementingkan ketelitian dalam menghasilkan produk mask. walaupun harga dia tak seperti mask lain (mahal sikit) tapi kualiti lepas guna memang membanggakan. nampak hasil walaupun pakai sekali je.




artis juga menggunakan floral mask ni




dah alang-alang produk ni aku review, aku jugak promote lah produk ni,, benda baik kita share kat orang, mana lah tahu berguna pada orang lain kan..

harga untuk sebotol : RM 65 Semenanjung/ RM75 SabahSarawak
kalau nak order floral mask ni, boleh order dekat aku sendiri.
0182803225
whatsapp / wechat / line

atau
facebook : https://www.facebook.com/dianpixyofficial


terlupa pulak nak snap muka sendiri dengan floral mask ni,,almaklumlahh dah sedap bau lavender, sampai lupa nak snap.. hee ^_^

Older Post | Newer Post