Le Gadis



Eyqa Razak
Johor Bahru
dua puluh dua
Masscom|UiTM Shah Alam
Founder of Marshelicious

kebahagiaan itu adalah suatu ketenangan




Klik Laju-Laju


le housemate
Monday, 23 September 2013 | 0 comments
Assalamualaikum..

sejak akhir2 ni cuaca kat shah alam ni asyik panas je. bukan nak mengeluh ke apa tapi serius bila tidur pun berpeluh2 macam tengah berlari satu kolej je rasa dia.

nak cerita bout kolej sebenarnya ni. for student baru macam kami ni memang disediakan kolej untuk memudahkan bebudak baru ni senang nak ke fakulti, walaupun fakulti tu nun jauhhh kat sebelah fakulti sains pentadbiran. kalau nak diikutkan memang dekat tapi bila berjalan kaki dan mengharungi tangga2 seperti batu caves teramat lahh jauh. letih jugaklah nak ke kelas.

putih-putih melati, merah-merah delima.. okayy let me introduce bout melati eh.. actually melati kolej untuk student masscom, admin, account, sains matematik, pergigian dan banyak lagi kot. tapi majority yang duduk sini akak2 komander lah. and student baru masuk. bilik pulak ada yang berdua, bertiga and berempat. aku dapat bilik berempat. memang awesome sangat dapat sebilik dengan roomate yang sekepala. aku, hada dgn sorang lagi meera masscom, azie pulak sains matematik. so far memang baik sangat diorang ni. syukur alhamdulillah.





bilik masa ni bersepahh sangat2 --" almaklumlahh dengan serabut pasal course registration bagai tu.
ni kalau mak mertua tengok mesti kne reject!
kahkahkah


stay tuned ^_^





Older Post | Newer Post